browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een eindwerk die zowel jager als niet-jager zouden moeten lezen …

Posted by on 12/02/2014

Een eindwerk die zowel jager als niet-jager zouden moeten lezen…

Ze zijn zeker nog te vinden…de jonge mensen die niet opgegroeid zijn in een jagersfamilie, die in een stedelijk gebied wonen maar toch schrander genoeg zijn om niet in de talloze vallen van de verschillende pseudo groene clubjes te trappen. Vallen waar heel veel media, jammer genoeg maar al te vaak in trappen.

Maxime Vandenberghe is zo iemand. Een 17-jarige jongeman die na veel ondervinden, kijken, luisteren, en noteren een heel mooi eindwerk heeft gemaakt. Een eindwerk over hoe hij op een neutrale manier het hele jachtgebeuren beleefd en hoe hij over ethiek, veiligheid en weidelijkheid denkt. Kortom een aanrader!

Jullie kunnen zijn kijk op de jacht nalezen via deze link. Veel leesplezier!

Proficiat met dit werk ! Vanwege WBEVA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by Rebound Powered by Hunting.be